Webshops

Denk je aan een eigen webshop? Volledig terecht, e-commerce zit in de lift en het biedt veel voordelen. In tegenstelling tot een fysieke winkel kost een webshop heel wat minder terwijl je een groter doelpubliek bereikt. Bovendien is een webshop is altijd open, dag en nacht.

Een professionele webshop op maat van jouw onderneming

Bij het maken van een webshop houden we altijd rekening met jouw wensen en budget. Om de kostprijs zo laag mogelijk te houden gebruiken we daarom een gebruiksvriendelijke beheertool samen met een kant-en-klaar design naar keuze. Na oplevering laten we je niet aan je lot over en kan je altijd rekenen op onze uitstekende ondersteuning. Uit ervaring weten we dat het echte werk dan pas begint: klanten vinden, klanten overtuigen, inspelen op een snel veranderende markt... Door onze inzichten en ervaring met monitoring, search engine optimization (SEO) en search engine advertising (SEA) helpen we jouw webshop groeien.

Monitoring

Meten is weten. Daarom integreren we altijd een meetplatform in jouw webshop waarmee je inzicht krijgt in het surfgedrag van je klanten. Zo leer je bijvoorbeeld hoe klanten jouw vinden, wat ze kopen of waarom ze net iets niet kopen. Google Analytics is een onmisbare tool voor het optimaliseren van jouw webshop.

Monitoring

Search engine optimization (SEO)

Webshops die bovenaan de zoekresultaten worden getoond hebben een hoge doorklikratio. Je wilt jouw webshop dus ook daar hebben. Hier is search engine optimization (SEO), in het nederlands zoekmachineoptimalisatie, de oplossing. Met onze inzichten en enkele technische ingrepen zorgen we dat jouw webshop goed scoort in zoekmachines.

Search engine advertising (SEA)

Zijn de advertenties bovenaan de zoekresultaten je ook al opgevallen? Waarschijnlijk wel en ze staan niet voor niets bovenaan. Het zijn betalende advertenties waarbij de adverteerder met strategisch gekozen zoekwoorden aangeeft wanneer de advertentie moet getoond worden. We helpen je graag met het opzetten van succesvolle advertentiecampagnes.

Hoeveel kost een webshop?

We vragen eenmalig 499 EUR als opstartkost. Hiervoor heb je een webshop met een kant-en-klaar design die volledig klaar is om je eerste bestelling te verwerken. We zorgen voor de integratie van een betaalsysteem en koppelen een verzendplatform aan jouw webshop. Bovenop de eenmalige opstartkost heb je nog een maandelijks wederkerende kost om de webshop online te houden en de beveiliging te garanderen met de laatste updates. Daarnaast krijg je van ons ondersteuning en tips over zoekmachineoptimalisatie of advertentiecampagnes. Er kan ook gekozen worden om de zoekmachineoptimalisatie of advertentiecampagnes door ons te laten doen.

Start

19
  • Domeinnaam
  • Webhosting
  • Ondersteuning
  • SEO en SEA
  • 15 minuten*

Grow

49
  • Domeinnaam
  • Webhosting
  • Ondersteuning
  • SEO en SEA
  • 60 minuten*

*Minuten kunnen maandelijks opgespaard en worden gebruikt voor ondersteuning, SEO en SEA.